Om oss

Noen firmaer flagger luftige visjoner om langsiktige mål og egen fremtid. I Hulaas tror vi våre kunder er mer opptatt av gjennomføringen av oppdragene de gir oss. Vi har ikke visjoner, vi setter oss mål for gjennomføringen av kundenes oppdrag og når dem.

Våre to avdelinger har lokaler på Solli plass i Oslo og i Møllebyen i Moss. Vi har bred erfaring og kompetanse innen de fleste sentrale forretningsjuridiske områder som skatt- og selskapsrett, kontrakter, IT/media, fast eiendom og arbeidsrett. Våre kunder spenner fra privatpersoner til børsnoterte selskaper, med hovedtyngde på SMB-markedet.

For å kunne gi våre kunder bistand også utenfor landets grenser er Hulaas del av det verdensomspennende advokatnettverket Cicero League of International Lawyers. Nettverket gir oss et verdifullt innblikk i praksis fra andre jurisdiksjoner og gode muligheter for utveksling.

Våre standardbetingelser, timepriser og advokatetiske retningslinjer er gjort tilgjengelig her.

Hulaas sponser

Advokatfirmaet Hulaas sponser blant annet kultur og barneidrett i Bærum og Moss. Vi er glade for å kunne bidra til idrettsglede og gode miljøer for barn og unge i våre lokalmiljøer.

Hulaas' sponsormidler har de siste årene gått til bl. a:

Advokatfirmaet Hulaas AS

Avdeling Oslo

Telefon 21 95 80 00
Henrik Ibsens gate 60C
0255 Oslo

Avdeling Moss

Telefon 69 24 38 50
Henrich Gernersgt. 11
Postboks 193, 1501 Moss

Kontakt

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Linkedin